آخرین به روز رسانی دوشنبه, 16 مرداد 1396 04:21

معرفی گروه مغز و اعصاب مرکز قائم(عج)

گروه مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد در محل بیمارستان قائم ( عج ) مستقر بوده و دارای 10 نفرعضو هیئت علمی می باشد. واحد های تحت نظارت گروه هم اکنون شامل بخش نورولوژی دارای 20 تخت، بخش اورژانس اعصاب دارای 25 تخت ، ICU ویژه اعصاب دارای 6 تخت ، بخش داپلر کرانیال و ترانس کرانیال ، ICU سکته های مغزی با 8 تخت، ,بخش الکتروانسفالوگرافی ، بخش نوروفیزیولوژی ، بخش آسیب شناسی اعصاب و درمانگاه مرکزی جهت می باشد . از لحاظ امکانات آموزشی ، گروه دارای یک کتابخانه تخصصی با کتب مرجع وامکانات سمعی و بصری و اینترنت ، تالار آموزشی با گنجایش 80 صندلی با تجهیزات آموزشی لازم از جمله کامپیوتر ، دیتا پرژکتور، اورهد و دستگاه اسلاید می باشد . گروه آموزشی بیماری های مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد دارای یک سابقه ی 40 ساله بوده و در ابتدا بصورت مشترک با روانپزشکی بوده است که از سال 1379 به بعد ، گروه روانپزشکی از گروه بیماری های مغز و اعصاب جدا شده است.